Tuesday, January 24, 2006

ДА ТИ КАСНАМ ТЕТОВАЖАТА II

Факат: Кај Илирите, тетовирањето се сматраше эа важен обичај. Кај Хрватите и Босанците тетовирањето конечно иэумре пред скоро осумдесе години.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home