Monday, January 16, 2006

ТИШРТ ДИЗАЈН


6 Comments:

Anonymous фљамбур said...

Дечко,можи две блузи со јазиците ама црно-бели да бидат иии дај 6 со оние костурите,ама црвено бели да се.Ај.

5:03 AM  
Blogger Челикчомак said...

A eden od onie crvenite od od prvata majca? Purpuren. Mozit?

9:53 PM  
Anonymous фљамбур said...

Абе ти сеа мајци или бубрези шиткаш?
Имаш то муштеријата шо бара или се фолираш,ебате беља бате

11:52 PM  
Blogger Челикчомак said...

Не е ова Ордеја бе Античка Македонија! Фљамбе, эа тебе ке напрам искључок. Од пурпурните рече?

12:28 AM  
Blogger comfortablynumb said...

Слушај...
Не че да е лошо ако скокниш до Венеција за едно 3-4 сечива за шашки да набавиш...
Е сеа знам дека во Венеција смрди-корни и дека плова лања по то каналите, ама за атер...
ама јас че ги допраам и само ние че имаме такви...
Венецијански сечива - рачки од мариовски лискун со апликации од малешевска цреша...

12:14 AM  
Blogger The Scavenger said...

Најди муштерии, прајме биэнис! За атер ко че се эапоэнајме тро подобро.

2:23 AM  

Post a Comment

<< Home