Saturday, October 07, 2006

Ace of Spades (Rotgrass verzija)

Една эа комар и умирање и убивање или нешто.

3 Comments:

Anonymous ribaro said...

сирни овде http://arheo.blog.com.mk/node/50310 :)

3:15 AM  
Anonymous ribaro said...

не хибернирај пред време, уште нема снег паднато... те нема? Поздрав :)

3:47 AM  
Blogger Челикчомак said...

ЗДРАВО РИБАР СТОП
КЉУЧЕН ЗБОР - ВРЕМЕ СТОП
АЈЛ БИБЕК! СТОП

2:21 AM  

Post a Comment

<< Home