Monday, August 28, 2006

ХЕРОЈСКИТЕ ГАЌИ НА КИРК (УШЕ НЕКОЛКУ ВРУЌИ СЛИКИЧКИ)2 Comments:

Anonymous фљамбур said...

Овја гаштиве кожени се и за подвода служат вероватно,еее то беа години ,Машка мода,а не сеа та маш та жена отпозади исто маде...

3:49 PM  
Blogger Челикчомак said...

Манга во танга богами не бидује.

4:42 PM  

Post a Comment

<< Home