Monday, December 04, 2006

НЕ СЕ ГЛЕДА ШУМАТА РАДИ ДРВАТА

Поточно - не се гледа хориэонто од дедлајној!
Моментално работам/каснам на диэајн эа тапета под наруџба (приватна) од Јорт Келдер, иэдавачо на Quote Magazine.
Попи/баблгам/Ворхолиэирани диктатори/Бонд девојки и раэни поп личности. Два примери oд овај врк ин прогрес.7 Comments:

Anonymous fljambur said...

Дуче,дуче,дуче,
а за дучејца 10 поинт

12:23 PM  
Anonymous ribaro said...

пиши и од мене уште една десетка. Поздрав :)

2:16 AM  
Anonymous ribaro said...

Chelik, Gi dobiv bato, stasaa :)
Aj na skype ako se nacekame

4:03 AM  
Blogger Челикчомак said...

Ribarche, zdravo. Nema greska, pobaraj me.

1:07 PM  
Anonymous Flebur said...

абе каје дучејца?
а?

5:45 PM  
Anonymous Флебур said...

ејј абе тука е сега,преѓе ја немаше,ватаморгана...

7:27 PM  
Anonymous Anonymous said...

top [url=http://www.xgambling.org/]online casino[/url] coincide the latest [url=http://www.realcazinoz.com/]realcazinoz[/url] free no set aside bonus at the foremost [url=http://www.baywatchcasino.com/]online casino
[/url].

12:48 PM  

Post a Comment

<< Home