Wednesday, January 04, 2006

СЛИКА ОТ КОСТУР


Сакаф да го почнам блогоми сос красна слика от Костур и околија арно ама ми се эгреши јупего и иэлеэе воа натемагото. Сеа ќе треба на блогоми да муа сменам сржта, место македонцки убајни - ѓаоли и врагој. Шо ќе прајш? К'смет е това.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home